træning

Samsynstræning

Find ud af, hvad der ligger til grund for dit synsproblem. Mange vil få stor glæde af synstræning, men ud fra den grundige synsundersøgelse, finder jeg ud af, om det vil hjælpe netop dig

Synstræning er træning, hvor vi arbejder med blandt andet koordination af øjenmusklerne og fiksering. Det er ikke øjnene alene, der bliver arbejdet med. Vi starter på det niveau, vi kommer frem til ved synsundersøgelsen. Derefter arbejder vi med kroppens koordination, motorik og balance. Træningen bliver udbygget efterhånden, som træningen skrider frem. Kroppen og øjnene skal arbejde sammen mod det fælles mål. Der er meget ”hjemmearbejde”, og det kræver en stor egen indsats. Med børn er det meget vigtigt, at forældrene er med i hele træningsforløbet.

Formålet med samsynstræning er at optimere sit syn, sit samsyn og sine synsfærdigheder, og derved afhjælpe de symptomer samsynsproblemerne medfører. Hvis kroppen var et træ, og øjnene de yderste sarte blade, er det vigtigt at pleje rødderne og barken for, at den optimale næring når ud i de yderste blade. Så derfor arbejder jeg med hele kroppen, for at synet til sidst bliver optimeret.

synogsanser.dk


Priser

Første grundige undersøgelse tager 90 minutter. Der udarbejdes et individuelt træningsprogram